Biraz Sanal Biraz Gerçek...

Güncel İçerikler

31 May 2024

Simbrief Güncellemesi ile Kalkış ve İniş Hesaplamaları Artık Mümkün




Simbrief Güncellemesi ile Kalkış ve İniş Hesaplamaları Artık Mümkün


Simbrief'in en son güncellemesiyle kalkış ve iniş hesaplamaları yapma işlevi eklendi. Performans hesaplamaları, mevcut uçak ve uçuş verilerine dayanarak oluşturulmakta ve Simbrief Dispatcher'da yeni bir sekmede sunulmaktadır.

Simbrief'in performans verileri, kalkış ve iniş verilerini hesaplarken birçok faktörü dikkate alır. Bunlar arasında havaalanı yüksekliği, hava koşulları, ağırlık kısıtlamaları, pist uzunluğu (kesişimler dahil) ve minimum tırmanma eğimi gibi değişkenler yer alır. Simbrief ayrıca, kanatçık pozisyonu, anti-ice ve bleed ayarları ile azaltılmış itme gücü ayarları gibi uçaklara özgü ayarları da göz önünde bulundurabilir.

Performans Hesaplamaları şu anda tüm Simbrief kullanıcıları için ücretsiz olarak kullanılabilir.

Aşağıdaki video aracılığıyla nasıl kullanılacağına dair detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Simbrief Nedir?

Simbrief, sanal havacılık dünyasında uçuş planlaması için kullanılan popüler ve kapsamlı bir çevrimiçi platformdur. Sanal pilotlar ve uçuş simülatörleri kullanıcıları için tasarlanmış olan Simbrief, gerçek dünya havacılık verilerini kullanarak detaylı ve gerçekçi uçuş planları oluşturur. Kullanıcılar, kalkış ve varış havaalanları, uçak türü, yük ve yakıt bilgileri gibi çeşitli parametreleri girerek, uçuş için gerekli olan tüm bilgileri içeren kapsamlı bir uçuş planı elde edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken lütfen saygı çerçevesini aşmayınız. Google, Disqus ve Facebook hesapları aracılığıyla yorum yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar