Biraz Sanal Biraz Gerçek...

Güncel İçerikler

11 Haz 2024

Microsoft Flight Simülator 2024 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

 



Microsoft Flight Simülator 2024 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Microsoft Flight Simulator 2024, ünlü Microsoft Flight Simulator serisinin en son ve en iddialı bölümüdür. Bu yeni simülatör, şimdiye kadar yapılmış en detaylı ve çeşitli uçak filosuna, en kapsamlı havaalanı ve hava trafiği temsilini sunarken, Dünya'nın en görsel olarak etkileyici tasvirini de içerir. Simülasyon, bulut, makine öğrenimi, grafik ve oyun teknolojilerindeki en son yeniliklerden faydalanarak geliştirilen bu simülatör, kullanıcıların sadece uçak kullanmakla kalmayıp, gerçek bir havacılık kariyerine adım atmalarını sağlıyor.

Microsoft Flight Simulator 2024, hava yangını söndürme, arama ve kurtarma operasyonları, ticari uçuşlar, uzak kargo taşımacılığı, VIP charter hizmetleri ve hava yarışı gibi çeşitli görevlerle, kullanıcıların sadece uçuş keyfi yaşamasını değil, aynı zamanda hayalini kurdukları pilotluk kariyerine adım atmalarını mümkün kılıyor.  Microsoft Flight Simulator 2024, 19 Kasım'da PC ve Xbox Series X|S'de sizlerle olacak ve Game Pass ile konsol, PC ve bulutta ilk günden itibaren oynanabilir olacak.

19 Kasım'da Windows PC, Xbox Series X|S ve bulutta, Xbox Game Pass ile ilk günden itibaren oynayabilirsiniz.




Ekran Görüntüleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken lütfen saygı çerçevesini aşmayınız. Google, Disqus ve Facebook hesapları aracılığıyla yorum yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar