Biraz Sanal Biraz Gerçek...

Güncel İçerikler

16 Haz 2024

MSFS İçin 6. Şehir Güncellemesi Yayınlandı: Güneybatı Almanya

 



MSFS İçin 6. Şehir Güncellemesi Yayınlandı: Güneybatı Almanya



En Son Şehir Güncellemesi şimdi Microsoft Flight Simulator için mevcut. City Update 6: Güneybatı Almanya, Avrupa'nın en büyük ülkelerinden birini kapsıyor ve Almanya'daki birçok büyük şehri güncelliyor. Ayrıca, tamamen ücretsiz olan el yapımı yeni bir havalimanı da içeriyor.

Bu güncelleme, Almanya'nın nüfus ve alan açısından üçüncü büyük eyaleti olan Baden-Württemberg eyaletine odaklanıyor. İkonik Kara Orman, görkemli Ren Nehri, Tuna Nehri'nin kaynağı ve huzurlu Konstanz Gölü gibi ünlü özelliklere ev sahipliği yapmaktadır ve hepsi yeşil tarım arazileri ve üzüm bağlarıyla çevrilidir. Kentsel manzaraları da bir o kadar etkileyici olup, modern mimari harikalarını zengin tarihi mirasla harmanlamaktadır.

Yeni şehir güncellemesi, bu şehirleri yüksek çözünürlüklü görüntüler ve TIN (triangulated irregular network) kullanımı sayesinde geliştirilen yüzey modellemeleri ile donatıyor.

Bu güncellemede yer alan şehirler şunlardır:

  • Mannheim
  • Heidelberg
  • Karlsruhe
  • Stuttgart
  • Esslingen
  • Kehl ve Strasbourg

Güncellemede ayrıca tamamen el yapımı yeni bir havalimanı da bulunmaktadır. Friedrichshafen Havalimanı (EDNY), Friedrichshafen şehri yakınlarında bulunan havalimanına erişim sağlar. Berlin, Münih, Hamburg ve Frankfurt gibi popüler iç hatların yanı sıra Viyana, Zürih, Londra, Amsterdam ve Palma de Mallorca gibi uluslararası şehirlere de bağlantılar sunar.

Belirtildiği gibi, City Update 6: Güneybatı Almanya tüm kullanıcılar için ücretsiz bir güncellemedir ve oyun içi Market'ten edinilebilir.



Ekran Görüntüleri


Microsoft Releases City Update 6: Southwest Germany
Microsoft Releases City Update 6: Southwest GermanyMicrosoft Releases City Update 6: Southwest GermanyMicrosoft Releases City Update 6: Southwest GermanyMicrosoft Releases City Update 6: Southwest GermanyMicrosoft Releases City Update 6: Southwest GermanyMicrosoft Releases City Update 6: Southwest Germany

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken lütfen saygı çerçevesini aşmayınız. Google, Disqus ve Facebook hesapları aracılığıyla yorum yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar