Biraz Sanal Biraz Gerçek...

Güncel İçerikler

18 Haz 2024

MSFS PMDG Boeing 777 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

 

MSFS PMDG Boeing 777 Çıkış Tarihi Belli Oldu!



PMDG, Microsoft Flight Simulator için yeni 777 ürün hattını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İlk olarak PMDG 777-300ER ile başlayan bu seri, ilerleyen dönemde 777F, 777-200ER ve 777-200LR modelleri ile genişleyecek. Simülasyon tutkunları ve sıradan kullanıcılar için yüksek görsel ihtişam ve teknik detaylarla donatılmış olan PMDG 777, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak.

Detaylara Özen Gösterilerek Geliştirildi

Ürün geliştirme sürecinde, DC-6 ve 737 müşterilerinden gelen geri bildirimler dikkate alındı. 777'nin detaylı kokpiti, lidar tarama ve fotogrametri teknikleri kullanılarak oluşturuldu. Anahtarlar, düğmeler, kollar ve sesler titizlikle tasarlandı. Bu sayede, ister bir oyun ekranında fareyle uçun, ister VR gözlüğünüzle uçuş keyfi yaşayın, mükemmel bir deneyim sizi bekliyor.

Sistem Simülasyonu

PMDG 777, tüm büyük ve küçük sistemlerin fanatik bir ayrıntı seviyesiyle simüle edildiği, pilotlar, mühendisler ve bakım personeli tarafından bile beğenilecek bir ürün. PMDG Universal Flight Tablet, yeni özelliklerle güncellendi ve simBrief uyumlu hale getirildi. Modern, SQL tabanlı navdata formatı ve Navigraph verileriyle donatıldı.


Performans ve Yakıt Tüketimi

PMDG 777, motor ve yakıt tüketim modeliyle dikkat çekiyor. Gerçek uçuş planlarıyla yapılan testlerde, PMDG 777-300ER, planlanan yakıt tüketiminin %0,3 içinde kalmayı başardı. Bu, gerçek dünya operatörlerinin hata payı içinde yer alıyor. Hoppie ağı üzerinden entegre veri bağlantısı ve SimBrief'ten operasyonel uçuş planı aktarma özelliği de mevcut.

Kapsamlı Özelleştirme ve Arıza Modeli

PMDG ürünlerinin güçlü bir parçası olan kapsamlı özelleştirme seçenekleri, bu sürümde de mevcut. Detaylı ve zengin özelliklere sahip arıza modeli, pilotları gerçek dünya senaryolarına ve normal bakım aşınma ve yıpranmalarına karşı zorlayacak.

Yolcu Kabini ve Dış Model

İlk kez, ayrıntılı bir yolcu kabini simülasyona dahil edildi. Kokpit kapısını açarak yürüyebileceğiniz bu kabin, dört ayrı oturma alanı, koltuk arkası ekranları ve Boeing Sky Interior ile entegre aydınlatma sistemine sahip. Dış modelde de birçok ince detay bulunuyor.

Ses Modeli

PMDG 777, kullanıcıya tam özellikli bir ses deneyimi sunuyor. Uçağın dışına ya da kokpitten kabine geçiş yaparken ses ortamı değişiyor.


Gelecek Güncellemeler

777 ürün hattı geliştikçe, yeni özellikler ücretsiz güncellemelerle kullanıcılara sunulacak.

Sıkça Sorulan Sorular

  • Fiyatlandırma: Çıkış öncesi duyurulacak.
  • Pazar Yeri Uygunluğu: PMDG.com'dan yayınlandıktan birkaç hafta sonra.
  • MSFS 2024 Uyumluluğu: Microsoft'un açıklamalarına göre bir endişe yok.
  • Boyama Kiti: Çıkışta mevcut olacak.
  • SDK: Çıkışta mevcut olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken lütfen saygı çerçevesini aşmayınız. Google, Disqus ve Facebook hesapları aracılığıyla yorum yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar